Pixel-id: 369732716911883

Ett bra maskindiskmedel - som rengör på riktigt
WEBA special maskindiskmedel är mer än bara ett diskmedel och har många fördelar. Den rengör diskmaskinen och disken grundligt, är miljövänligt och svensktillverkat bland annat. 

Öppen och tom diskmaskin

Vad WEBA maskindiskmedel gör annorlunda

Maskindiskmedlet rengör din diskmaskin på köpet

Vårt maskindiskmedel rengör din disk och diskmaskin ordentligt och hälsosamt. När programmet är avslutat så ligger inga rester kvar av diskmedlet i maskinen eller på diskgodset. Efter att medlet sköljts av så sköljer maskinen av 2-3 gånger med rent vatten där medlet och matresterna åker ut tillsammans. När programmet sedan är klart betyder det att allt är helt rent - på riktigt. 

Med andra medel såsom all-in-one tabletter så ligger det kvar en hinna på diskgodset som får det att se rent ut. Vilket betyder att det inte är grundligt rengjort och du troligen kommer få i dig av medlet.
Här kan du läsa mer om skillnaderna mellan diskpulver och tabletter.

När du använder WEBA maskindiskmedel behöver du inte köpa speciellt rengöringsmedel för att rengöra diskmaskinen. Diskmedlet rengör maskinen samtidigt som du diskar. Att hålla diskmaskinen ren är lika viktigt som att diskgodset är rent när du plockar ut det. 


Är maskinen inte ren så blir inte disken det heller. Det bildas lätt fett- och proteinbeläggningar i slangar och rör som bildar bakterier du inte ser. Men du kan känna det genom att det luktar unket och ofräscht. 

WEBA maskindiskmedel rengör diskmaskinen varje gång och därmed förhindrar uppkomsten av beläggningar, bakterier, igentäppta rör och dålig lukt. 

Miljövänligt och klimatsmart

Vårt maskindiskmedel har genomgått omfattande tester och fältförsök samt uppfyllt flera krav och kriterier för miljöprodukter och arbete.

Dessutom har medlet även testats vid låga disktemperaturer och innehåller inga parfymer eller färgämnen. 
Här och här kan du läsa mer om vårt miljöarbete. 

Svensktillverkat

Vi är ett familjeägd företag och har drivit WEBA sedan 1974.  Dock har WEBA tillverkat rengöringsmedel sedan 1948 för privatpersoner och företagare. 

Utveckling och tillverkningen sker i egen fabrik, belägen i Eldsberga i södra Halland.

Våra kunder är bland annat mjölkbönder, förskolor, ost- och glasstillverkare samt många tusentals vanliga konsumenter. 

Alla dessa har insett att vikten av att få sin disk hygienskt ren! 

Nöjd-kund-garanti

Vi lämnar självklart även garanti på våra produkter. Skulle du uppleva att maskindiskmedlet  inte rengör som förväntat trots att du följt instruktionerna så kan du returnerna och få dina pengar tillbaka.