Pixel-id: 369732716911883

STINKER DET FRÅN DIN DISKMASKIN?

Det luktar våt hund

eller något ännu värre. Till och med dina glas luktar unket o du drar dig för att dricka ur dem.

Du köper speciella rengöringsmedel till diskmaskinen, trots att du använder en allt i ett disktablett, och lukten försvinner - men bara ett litet tag.
Sedan återkommer stanken igen.

Du funderar på att köpa ny diskmaskin för du tror att det är fel på den. Men, det är det troligtvis inte.

Du använder helt enkelt ett maskindiskmedel som inte tar hand om matresterna utan dessa sätter sig i maskinens slangar o rör där det bildas omfattande bakteriekolonier. Detta är källan till lukten!


"EN REN DISKMASKIN LUKTAR INTE"

Diska med WEBA Special maskindiskpulver istället för disktabletter!
Då blir både disk och diskmaskin hygieniskt rengjorda - varje gång!                      
Här kan Du läsa om skillnaden mellan WEBA diskpulver och disktabletter!

DETTA ÄR FÖRKLARINGEN TILL DEN DÅLIGA LUKTEN!

Bilden nedan visar en genomskärning av två diskmaskinsrör. Röret till vänster är från en maskin som diskats med WEBAs maskindiskmedel medan det högra endast diskats med disktabletter av typen all-in-one. Röret är, som synes, fullt av fett o protein.   I matresterna trivs bakterier som ger upphov till den ruttna lukten då dessa bryts ned. Det borde vara uppenbart för var och en om vikten av att ha en ren diskmaskin! Maskinen måste bli ren varje gång man diskar - annars är inte disken ren! 

Men - det är inte bara viktigt att disk och maskin blir rendiskat. Tänk på hur många avlopp som blir igensatta av undermåliga maskindiskmedel. Stopp i avloppen ställer till stora obehag och kostar stora pengar!

KAN MAN VARA ANNAT ÄN GLAD?

"Sedan vi började med WEBA Special har vi sluppit stopp i avloppet och diskmaskinen blir nu även ordentligt rengjord inuti slangar o rör, varje gång vi diskar. Hela maskinen känns som ny. Även den unkna doften har försvunnit. Det är alltså inte bara disken som blir hygieniskt ren, utan man får även diskmaskinen grundligt rengjord på köpet. Vi rekommenderar WEBA Special till alla!"
Familjen Lindmark Huddinge
Ovanstående är bara ett av alla de positiva omdömen som vi möts av!
Upplev själv känslan av att diska med ett proffsdiskmedel som ger dig en överlägsen diskeffekt!

Nu kanske Du tycker att det låter lite för bra för att vara sant. Inte kan väl ett litet svenskt familjeföretag tillverka ett maskindiskmedel som är bättre än vad de stora multinationella tillverkarna gör - eller?

WEBA Special är i grunden ett proffsdiskmedel som används av livsmedelsproducenter allt sedan 1948. Diskmedlet har testats under extrema förhållanden och erhållit de allra högsta testresultat, år efter år! WEBA SPECIAL UPPFYLLER HÖGSTA HYGIENKRAV!

Här kan du läsa om testet o se resultaten! Med detta i ryggen är vi stolta över att kunna garantera diskresultatet! Det är vi faktiskt ensamma om!

Är du mogen att använda ett svenskt proffsdiskmedel?

Här kan Du se våra återförsäljare!

Finns ingen återförsäljare på Din ort så kan du lyckligtvis beställa direkt från vår webshop >>>>>>