Pixel-id: 369732716911883

DÅLIG LUKT I DISKMASKINEN?

loading...

Stinker det från din diskmaskin och luktar våt hund eller något ännu värre. Till och med dina glas luktar unket och du drar dig för att dricka ur dem.

Du köper speciella rengöringsmedel till diskmaskinen, trots att du redan använder en all-in-one disktablett, och lukten försvinner - men bara ett litet tag.
Sedan återkommer stanken igen.

Du funderar på att köpa ny diskmaskin för du tror att det är fel på den. Men, det är det troligtvis inte.

Förklaringen är enkel - du använder ett maskindiskmedel (oftast då en disktablett) som inte klarar av att ta hand om matresterna utan dessa sätter sig i maskinens slangar och rör där det bildas omfattande bakteriekolonier. Lukten uppstår när bakterierna bryter ner matresterna!
Detta är källan till den otäcka lukten!


"EN REN DISKMASKIN LUKTAR INTE"Prova det svenska proffsdiskmedlet WEBA Special! 
Du kommer att bli positivt överraskad!
      


Här  kan du läsa om skillnaden  mellan WEBA Special proffsdiskpulver och disktabletter!

DETTA ÄR FÖRKLARINGEN TILL DEN DÅLIGA LUKTEN!

Bilden nedan visar en genomskärning av två diskmaskinsrör. Röret till vänster är från en maskin som diskats med WEBAs maskindiskmedel medan det högra endast diskats med disktabletter av typen all-in-one. Röret är, som synes, fullt av fett o protein.   I matresterna trivs bakterier som ger upphov till den ruttna lukten då dessa bryts ned. Det borde vara uppenbart för var och en om vikten av att ha en ren diskmaskin! Maskinen måste bli ren varje gång man diskar - annars är inte disken ren! 

Men - det är inte bara viktigt att disk och maskin blir rendiskat. Tänk på hur många avlopp som blir igensatta av undermåliga maskindiskmedel. De matrester som inte sätter sig diskmaskinen  har en tendens att sätta sig i avloppsrören. Stopp i avloppen brukar kosta mycket pengar då man oftast måste anlita en spolbil för att rengöra avloppsstammen!

KAN MAN VARA ANNAT ÄN GLAD?

"Sedan vi började med WEBA Special har vi sluppit stopp i avloppet och diskmaskinen blir nu även ordentligt rengjord inuti slangar o rör, varje gång vi diskar. Hela maskinen känns som ny. Även den unkna doften har försvunnit. Det är alltså inte bara disken som blir hygieniskt ren, utan man får även diskmaskinen grundligt rengjord på köpet. Vi rekommenderar WEBA Special till alla!"
Familjen Lindmark Huddinge
Ovanstående är bara ett av alla de positiva omdömen som vi möts av!
Upplev själv känslan av att diska med ett proffsdiskmedel som ger dig en överlägsen diskeffekt!

Nu kanske Du tycker att det låter lite för bra för att vara sant. Inte kan väl ett litet svenskt familjeföretag tillverka ett maskindiskmedel som är bättre än vad de stora multinationella tillverkarna gör - eller?

WEBA Special är i grunden ett proffsdiskmedel som används av livsmedelsproducenter allt sedan 1948. Diskmedlet har testats under extrema förhållanden och erhållit de allra högsta testresultat, år efter år! WEBA SPECIAL UPPFYLLER HÖGSTA HYGIENKRAV!

Här kan du läsa om testet o se resultaten! Med detta i ryggen är vi stolta över att kunna garantera diskresultatet! Det är vi faktiskt ensamma om!

Är du mogen att använda ett svenskt proffsdiskmedel?

Här kan Du se våra återförsäljare!

Finns ingen återförsäljare på Din ort så kan du lyckligtvis beställa direkt från vår webshop >>>>>>