Pixel-id: 369732716911883

WEBA MEJERIDISK har tillverkats sedan 1948!
 

WEBAs diskmedel tillhör den kategori miljöanpassade produkter som skall vara ett förstahandsval enligt KRAV!


Bara fördelar med WEBA MEJERIDISK:

  • Sveriges enda lågenergidiskmedel! 
  • 100% tvättaktivt diskpulver som ger dig en unik diskkraft!
  • Testat med toppbetyg!
  • Visat på 50% energibesparingar i fältförsök!
  • Tillverkat i Sverige. Något för de mjölk-producenter som anser att man skall köpa svenskt!
  • KLIMATSMART DISK!!

Något att tänka på:
Använder du flytande diskmedel i din mjölkproduktion så är en vanlig starttemperatur, för disken, mellan 90-100°C. Dessutom är det brukligt att den som säljer det flytande diskmedlet också är den som ställer in doseringen. Då ligger det självklart i säljarens intresse att förbrukningen inte ligger i underkant. Det är inte ovanligt att doseringen är inställd på 2 - 3 gånger över den doseringsanvisning som finns på förpackningen.

Diskar du däremot med WEBA MEJERIDISK startar du disken på 60°C. Dessutom har du själv kontroll över förbrukningen, av diskmedel, då du själv doserar enligt den rekommendation som finns på förpackningen.

Arla hindrar sina mjölkproducenter/ägare att spara energi genom att hitta på regler som man inte kan förklara! Detta är naturligtvis inte bra när elen kostar 8 kr/Kwh!  Läs vår debattartikel HÄR! Äggtvättmedel!


Många äggproducenter, i både Sverige och Finland, har upptäckt fördelarna med att använda WEBA MEJERIDISK till äggtvätten. Diskmedlet löser sig lätt i vatten, även vid låga temperaturer.

En annan fördel, som verkligen uppskattas, är att diskmedlet inte skummar vilket då underlättar avsköljningen med rent vatten! 


Du kanske inte kände till det - men vi har även ett bra och mycket omtyckt maskintvättmedel. Används i alla temperaturer mellan 30 - 95°C. Från sockar och t-shirts till overaller och hästtäcke - för att inte tala om alla juverdukar som skall tvättas. Parfym och Zeolitfritt.

Zeoliter bidrar till ökad dammbildning i bostaden. Dessutom kan det bildas keramiska beläggningar i tvättmaskinens utlopp vilket kan ge upphov till en sur doft från maskinen.
1 förpackning räcker upp till 300 tvättar!