Pixel-id: 369732716911883

"Ett rent nöje att plocka ut disken, nu när vi börjat med WEBA Special....

...en klart märkbar skillnad...!"

"Tidigare använde vi disktabletter, men vi var aldrig riktigt nöjda med diskresultatet. Visserligen var glasen blanka men det kändes ändå som om att det fanns en hinna på diskgodset. Dessutom kunde det ofta lukta illa från diskmaskinen, något som helt har upphört nu sedan vi började med WEBA Special maskindiskpulver. Numera känns disken ren på riktigt och som bonus får vi även maskinen effektivt rengjord vid varje disk. Vi är mycket nöjda"
Mona L Västerås

Ovanstående är bara ett av alla de positiva omdömen som vi möts av!  Vi har lagt ut  NÅGRA MEJL  SOM VISAR WEBAs ÖVERLÄGSNA FÖRMÅGA PÅ ATT ÄVEN RENGÖRA DISKMASKINEN FRÅN MATRESTER- VARJE GÅNG!

Upplev själv känslan av att diska med ett svenskt proffsdiskmedel som ger dig en hygieniskt ren disk utan att lämna kvar någon farlig kemikaliehinna på disken!

REN DISK - PÅ RIKTIGT!

WEBA Special är  Sveriges enda lågenergidiskmedel,  gör din disk och maskin hygieniskt ren, varje gång.      Ger dig en överlägsen diskeffekt  jämfört mot disktabletter!
HÄR kan du läsa om skillnaden.

REN TVÄTT!

WEBA Maskintvättmedel är effektivt i alla temperaturer mellan 30 - 90°C. Förpackas i hink om10 kg                      som räcker upp till ca 300 tvättar. 
Tvättmedlet är zeolit och parfymfritt!

100% NÖJD!

Om du upplever att diskmedlet inte är så bra som du förväntat dig, trots att du följt anvisningarna, tar vi tillbaks det helt utan kostnad och ger dig pengarna tillbaka!


Det spelar väl ingen roll vilket maskindiskmedel man använder - ELLER?

Använder du disktabletter idag och bara nöjer dig med att disken ser ren ut. Tycker du dessutom att det inte spelar någon roll om inte själva maskinen blir ren och fri från matrester när du diskar, eller till och med tycker det är OK med en diskmedelshinna på dina tallrikar - då kan du lugnt fortsätta med disktabletter!

Vill du däremot att både din disk och din diskmaskin skall bli hygieniskt ren på riktigt - och inte lämna efter sig en diskmedelshinna (kemikalier) på glas och tallrikar - då skall du prova WEBA Special,  ett äkta proffsdiskmedel!

Här kan du läsa om skillnaderna mellan maskindiskpulver och maskindisktabletter! 


 

Råd & Rön

Det händer att vi får frågor om testet som Råd & Rön genomfört, 2019, med vårt maskindiskmedel WEBA Special.

HÄR beskriver vi saken utifrån fakta. 

Livsmedelindustrins test av WEBAs diskmedel finns på den blå knappen!

Här kan Du se våra återförsäljare!